«

»

BBWDate.se – dejting för överviktiga

bbwdate.se - dejtingsidan för alla överviktiga män och kvinnor.

bbwdate.se

BBWDate.se är dejtingsidan för alla män och kvinnor som överviktiga och söker likasinnade. Här hittar du medlemmar från förutom Sverige även Danmark och Norge för att öka dina chanser att hitta din nästa kärlek. De flesta medlemmarna finns dock idag från Sverige men det skadar ju inte att få fler att bekanta sig med från de andra Skandinaviska länderna.

BBW är en amerikansk förkortning för Big Beautiful Woman men har under de senaste åren blivit det samlade begreppet för alla större och överviktiga män och kvinnor. På denna sida hittar du män och kvinnor av alla möjliga storlekar – alla som smala, tjocka, kraftiga och stora är välkomna att hitta sin kärlek i denna dejtingsida.

Till din hjälp har du många olika tekniker som ex. chatt-funktion, videochat, avancerad sökfunktion för att hitta den rätta och mycket mer. Det kostar inget att bli medlem och testa sidan. Som gratis medlem kan du lätt söka efter mängder av medlemmar och se om någon passar dig. Skulle du hitta någon intressent kan du uppgradera ditt medlemskap till ett betalande medlemskap och därmed få tillgång till en mängd extra funktioner som att kunna se på alla bilder, kommunicera med andra medlemmar m.m. Detta är ett perfekt sätt att först testa sidan och endast börja betala om du verkligen hittar någon som intresserar dig.

Gå till BBWDate.se och bli medlem redan idag. Vem vet – kanske är det ikväll som du hittar din nästa kärlek i livet.

Lycka till!

3 kommentarer

 1. Tommy

  HEJ…Alla mjukis tjejer..Jag vill gärna ha kontakt med någon som är lite mullig…
  Tommy

 2. lorssa

  Hej. vill ha kontakt med en mysig och god kvinna.

 3. kalle

  hej jag är en kille som är över viktig jobbar på gå ner i vikt är mycket snäll o god sosial frotansvärt kåt o behöver kvinna älska med nöd o lust jag är 38år bor i falköping

Kommentera