«

»

Dejta en miljonär

meet millionaire - dejtingsidan för dig som söker en miljonär.

Dejtingsidan för dig som söker en miljonär.

Har du alltid drömt om att hitta någon rik som du kan dela livet med?

Då är Meet Millionaire den perfekta dejtingsidan för dig. Här hittar du mängder med men och kvinnor som är miljonärer och som söker sin nya kärlek, någon som de kan ta hand om och dela livet med. Detta är en internationell dejtingsida så du kommer att hitta potentiella partners runt om i världen och självklart även i Sverige. Databasen är fylld med medlemmar och det enda du behöver gör är att fylla i din profil (helt gratis) och sedan börja söka med de kriterier du söker hos din nya partner. Dejtingsidan hittar sedan dem som passar dig bäst och det är bara att välja och vraka bland resultatet.

Det kostar inget att bli medlem hos Meet Millionaire och att söka runt bland alla medlemmar men du måste uppgradera till ett betalande medlemskap när du vill kunna skicka eller ta emot meddelanden från personer som intresserar dig. Ett perfekt sätt att testa och se vem du kan hitta utan att behöva lägga ut stora pengar för det.

Se till att du skriver en bra profil om dig själv, gärna 200 tecken eller mer, och lägg även upp flera bra bilder på dig själv. Ta inte bilderna själv utan låt någon du känner hjälpa dig då det borde bli mycket bättre bilder än en vanlig selphie.

Hoppas du hittar den du söker och att ni tillsammans får ett lyckligt liv tillsammans! Lycka till med dejtandet!

3 kommentarer

 1. Barbro Lindholm

  Hej Underbara man som är kärlekslull, omtänksam och trogen din partner.
  Jag är redan 66 år men verkar betydligt yngre. Livet har kört ganska hårt med mig och mina krafter att börja ett nytt förhållande med en osäker, eller våldsam partner gör att jag undviker en ny situation.
  Jag har dessutom fått kämpa dag för dag att klara min ekonomi och sköta ensam all byråkrati. Önskar hitta en partner som är omtänksam, har stadig , bra eklnomi och kan stöda mig.
  Jag längtar efter en man som är öppen och ärlig och kan visa mycket ömhet och fysisk närhet.
  För mig är det viktigaste min sons familj och mitt barnbarn.Du ljuvliga man fpr gärna ha barn och barnbarn.

  Jag älskar att ha möjlighet att simma regelbundet och gillar lika mycket att vara ute i naturen som att leva i stora städer, resa, både omvöxlande och tryggt hemmaliv tilltalar mig.
  Musik har alltid vadit ett av mina viktigaste intressen… Älskar allt från klassiskt, opera till mera pop, blues osv.
  Jag längtar oxå att få ge av all min kärlek och ömhet till dig som älskar mig.
  Du för gärna vara svensk, europe eller amerikan, ( enda felet med amerikan är att det tyvärr kan vara så långt avstånd fån min sons familj men jag älskar USA) Du, underbara man får gärnaa vara mellan ca. 45 och 68 år. Hoppas jag träffar dig,

 2. Mariane

  Hej e en kvinna som söker någon att ha trevligt med men oxå kan mig att känna mig som en prinsessa och inte en upp passare . Vill värkligen vet om romantiken och få vara en prinsessa. Lite då då..

  1. Momo

   Jag är 42 omtänksam och trevlig man,älskar naturen och music. Vill gärna träffa en kvinna som är öppen och ärlig

Kommentera