«

Dejting för välutbildade singlar runt 30 år

Elitsinglar

Söker du någon som likt dig är välutbildad och över 28 år gammal? Då kan dejtingsidor som match.com och liknande kanske inte passa dig och en mer nischad dejtingsida kan ge bättre resultat. Elitsinglar är sådan datingsida där du kan hitta män och kvinnor som har en högre utbildning och de flesta har även en universitets utbildning. Här hittar du medlemmar som är över 28 år gammal upp till 55 år och som kanske likt dig vill hitta någon att dela livet med och förgylla vardagen med romantik och skratt.

Hos Elitsinglar kan hitta alltifrån singlar som söker kärlek, ensamstående föräldrar, singelföräldrar till män och kvinnor som bara söker någon vänskap att dela vardagen och helgerna med.

Elitsinglar redan idag och förhoppningsvis hittar du din nya kärlek och vänskap snabbt och enkelt!

Skriv en bra profil

Vi har många gånger skrivit om att det är super viktigt att skriva en så bra profil som möjligt och självklart gäller detta även hos Elitsinglar. En bra profil gör också att dejtingsidan lättar kan matcha dig med rätt personer som passar dig bäst så att du slipper gå igenom 1000-tals onödiga profiler som ändå inte passar dig.

Se till att ta en eller flera bra bilder på dig själv i olika miljöer, låt exempelvis en vän hjälpa dig med detta och låt inte någon professionell fotograf ta retusherade bilder. Det är bättre att ta bilder som visar dig på riktigt än att redan nu börja fuska om dig själv.

På samma sätt gäller det att skriva en bra text om dig själv som är så sanningsenligt som möjligt. Det är ingen idé att börja överdriva eller att nedvärdera utan skriv bara som det är. Tanken är väl att hitta någon som gillar dig för den du är? Du vill väl inte hitta den rätta för att sedan behöva ljuga varje dag för att hålla upp till det som du skrev om i din profil?

Försök även besvara så många av dejtingsidans frågor som möjligt då detta hjälper sidan att hitta lämpliga partners för dig. Även här gäller det att vara så sanningsenlig som möjligt då du vill ju såklart hitta den rätta som passar just dig och ingen annan.

Säker sida

Elitsinglar är troligen en av Sveriges mest säkraste dejtingsidor där alla profiler kontrolleras både manuellt och automatiskt för att skydda dig mot fusk profiler och annat som man inte vill se i en dejtingsida. Din profil och dina bilder syns endast för dina matchningar och kommer inte att synas i någon Google sökning.

Kommentera