«

»

Dejtingsida för handikappade och funktionshindrade

Hdate.se Handikappdejting

Hdate.se Handikappdejting

Hdate.se är troligtvis en av de största dejtingsidorna i Sverige för alla handikappade och funktionshindrade män och kvinnor. Här hittar du mängder med män och kvinnor som söker den nya kärleken i livet eller bara någon att bli vän med.

Det kostar inget att bli medlem så du kan gratis testa sidan och se om du hittar någon intressant. Det är bara när du vill börja kommunicera med någon som du behöver uppgradera dig till ett betalande medlemskap. På detta sätt kan du enkelt hitta någon som kan passa just dig och skulle du inte lyckas hitta någon så kostar det heller inget.

Till din hjälp för att hitta din nya stora kärlek eller vänskap har du en uppsättning verktyg som förenklar ditt sökande som ex. en avancerad sökrobot som hittar den person som passar dina kriterier bäst, chatfunktion, videochatfunktion, skicka mail, fotoalbum, videouppladdning och mycket mer. Kort och gott finns det mesta du kan tänkas behövas för att göra ditt sökande så enkelt och snabbt som möjligt.

När det gäller nätdejting är det alltid superviktigt att skriva en bra profil text om dig själv då en bra text lockar alltid mer intresserade personer än ingen text alls. Tänk dig själv: vem skull du välja, personen som inte har något skrivet om sig själv eller den person som har skrivet intressanta saker om sig själv och även lagt till lite bilder på sig själv. Självklart blir väl svaret att du väljer den som skrivet lite om sig själv och har en bild än den som inte skrivet något.

Så ta dig lite tid och skriv lite om dig själv, vad du tycker om, vem du söker, vad dina framtidsplaner är m.m. på ett intressant och underhållande sätt. Lägg sedan till en eller flera bra bilder på dig själv så kommer du se att din chans att hitta din nya stora kärlek eller vänskap kommer att öka markant.

Besök Hdate.se redan idag och vem vet, kanske är det idag som du hittar din stora kärlek!

Lycka till med dejtandet!

10 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. kalle

  hej jag är en kille på 36år o skulle villja trefa non att få dela mitt liv med jag kärnner mej så ensam o har ingen att dela min ensamhet med det hade varit rollit att ha non brevid mej nu. jag är den snällaste som fins mycket att ha med att göra jag tycker om andra mernikor

 2. Tommy

  HEJ…Jag vill få kontakt med en tjej med ett funktions hinder..gärna mullig..med mycket humor och glädje…

  Tommy

 3. alexandra

  Söker patner

  1. Tingström Göran

   Hej Al expandera. Hur mår du? Hur gammal är du?? Jag söker en kvinna som jag vill dela livet med. Jag heter Göran Tinström och är 44 år bor i Bagarmossen i Stockholm.

 4. Tommy

  Hej Tommy.Hur mår Du?? Jag.heter .Aissatou.och är 37 år gammal och bor på en gruppbonde som heter lida och på en 1: a.på 38 kvadart
  .och trivs mycket bra på gruppbondet lida i Tungelsta o Haninge.kommun.och har en ända dotter på 17 år gammal.men min ända dotter har bot sen hon var 6dagar gammal i fosterhem.Det skulle vara jättetrevligt att få träffa dig hemma hos mig .Aissatou. Var bor Du någonstans i sverige?? –
  Jag. Aissatou. Bor i Stockholm stad.

 5. Tommy

  Hej Tommy.Hur mår du ?? Jag.heter .Aissatou. Och är 37 år gammal och bor på en gruppbonde som heter lida och liger i stockholm stad .och är songel just nu !! Är du singel också.har en dotter på snart 17 år gammal mem hon har sen hon var 6 dagar gammal bott i fosterhem .bor i en liten 1:a.på 38 kvadrat.var i sverige någonstans bor du??

 6. Tommy

  Hej Tonmy.Hur mår du ?? Jag.heter .Aissatou .och är 37 år gammal.och hur gammal är du Tommy?? Jag.har en dotter snart på 17 år gammal och hon har bott sen hon var 6dagar gammal bott i fosterhen.och bor själv i en gruppbonde i Haninge.kommun.i Tungelsta i Stockholm stad.jag.Aissatou.mår bara bra tack.Det skulle vara jättekul och jättetrevligt att få träffa dig Tommy.var någonstans bor du i sverige.?? Är du singel just nu ?? Jag.Aissatou. är singel just nu.!!Du är snygg.

 7. Aissatou

  Hej Tommy.Hur mår du ?? Jag
  heter Aissatou. Och är 37 år gammal och bor i en gruppbonde lida i Tungelsta o Stockholm i Haninge.kommun
  Jag .Aissatou.har en ända dotter på 17 år gammal och hon har bott sen hon var 6 dagar gammal i fosthem.och bor i en 1:a på 38 kvadrat .och trivs mycket bra på gruppbondet lida.och är singel just nu!! Är du singel just nu Tommy??var någonstans bor du i sverige nu ??är mullig och har mycket glädje och humör också allt det du söker.

 8. Tingström Göran

  Jag heter Göran Tingström bor i Stockholm gillar sport och jag gillar och promenera och va hemma titta på TV och titta på filmer jag är 44 år jag letar efter en kamrat och kanske ett förhållande

 9. Erik

  Hej! Jag heter Erik, och är 47 år. Har själv ett funktions hinder som heter add, Jag har länge varit väldigt ensam förutom min stora släkt och min snart blinda kompis, Vi delar på varandras funktions hinder. Vi glädjer och vi sörjer när det går dåligt här i livet.., Mitt största intresse är brädd spelet othello. Spelar på elitnivå. Gillar både djur och natur.. Musik och ishockey laget Färjestad delar jag gärna i mitt liv. Jag är positivt lagd , Gräver inte ned mig bara för att jag har add,,. Jag jobbar just nu som lokalvårdare här i Stockholm. Trivs med det, Men nu längtar jag efter en kvinna någonstans. Gärna med samma funktions hinder som jag har. Där man kan dela sina starka och svaga sidor.. Självklar längtar jag efter ett förhållande. Men inte lätt när man har låst in sig i sitt handikapp , Men jag måste ju våga mig ut på svag is och testa lite. Detta för räcka för denna gång

Kommentera