«

»

Dejtingsida för seriös dejting med partnerförslag

be2 - seriös dejting

be2 – seriös dejting

Seriös dejting är för alla män och kvinnor som söker ett seriöst och långsiktigt förhållande för kärlek eller vänskap. Be2 är dejtingsidan som ger dig alla verktyg som behövs för att lyckas med onlinedejting och hitta den partner som passar dig bäst. När du registrerar dig på dejtingsidan kommer du att få fylla i ett personlighetstest och med hjälp av denna kommer de att sammanställa din personliga profil och skicka en lista till dig med de partners som passar dig bäst.

Det kostar inget att få testet gjort, att få partnerförslagen och du kan t.o.m. skicka anonyma meddelande till de som du tycker är intressanta innan du bestämmer dig för att uppgradera ditt konto till ett betalande medlemskap. Detta är ett perfekt sätt att testa tjänsten och kolla om det någon som du skulle vilja kontakta innan du eventuellt börjar betala något. Är ingen av partnerförslagen intressanta så betalar du heller inget.

Dejtingsidan har tagit hjälp av forskningsexperter för att göra frågeformuläret så enkelt som möjligt och som ger bästa möjliga resultat. En annan viktig del hos be2 är din anonymitet och du kan därför själv bestämma vem som ska kunna se på dina fotografier och det interna mailsystemet låter dig kommunicera med andra medlemma utan att behöva ge ut dina personuppgifter. Du bestämmer alltså själv när det är dags att dela med dig av dina uppgifter till den som intresserar dig.

Be2 kostar som sagt inget att registrera sig hos och testa deras personlighetstest, så vad har du att förlora? Gör ett test och se om du inte kan hitta din nya stora kärlek redan ikväll!

Lycka till med ditt dejtande!

Kommentera