»

Dejtingsidan för alla aktiva och sportintresserade

Dejting för Sportintresserade och aktiva män och kvinnor.

Dejting för Sportintresserade

Har man ett aktivt liv och / eller om man är intresserad av olika sporter så tycker vi att det är en bra idé att söka en partner eller en vän som också är aktiva eller är sportintresserade. Det finns inte så många dejtingsidor som är inriktade på sportintresserade män och kvinnor men vi har lyckats hitta en och det är CelibataireSportif.

CelibataireSportif är en internationell dejtingsida med 1000-tals medlemmar från Sverige och många andra länder runt om i världen. Sidan är gjort på Svenska (och andra språk) så det är lätt att registrera sig och söka runt bland alla aktiva medlemmar. Det är gratis att bli medlem och ta sig en titt runt och hittar du någon som intresserar dig och som du vill kontakta uppgraderar du lätt till ett Guld-medlemskap som kostar en månadsslant.

Vore det inte bra att hitta en partner som har samma intressen som dig? En som kanske tycker om ridning, fotboll, cykling, löpning etc. Alla sporter finns representerade i denna dejtingsida och chansen att du hittar en partner med samma intressen ökar med hjälp av de inbyggda mail, chatt och videochatt funktionerna.

Se till att skriva en bra profil om dig själv som bör innehålla lite information om dig själv, vad du tycker om och vad du söker i en partner. Se även till att ladda upp lite snygga bilder av dig själv då bilder sticker ut mer än bara text. Det finns många medlemmar hos CelibataireSportif och det gäller att göra allt för att sticka ut från mängden så att din chans att hitta den rätta partnern ökar. Gratis att bli medlem. Lägg upp och titta på fotoalbum och videoklipp. 1000-tals medlemmar med samma intressen som dig. Maila, chatta och videochatta med intressanta medlemmar.

Lycka till med sökandet efter din nya partner eller vän.

Kommentera