«

»

Dejtingsidan för alla HBT personer

HBTDating.se dejting för gay, lesbiska, bisexuella och transsexuella

HBTDating.se

HBTDating.se är dejtingsidan för alla HBT personer i Sverige som söker en sexuell kontakt. En HBT person är Homosexuella, Gay, Lesbiska, Bisexuella, Transsexuella män och kvinnor som söker någon likasinnad för sexuellt umgänge eller en relation.

Hos HBTDating.se blir du gratis medlem och kan söka runt bland alla tusentals medlemmar utan kostnad. Hittar du någon som du skulle vilja ta kontakt med uppgraderar du snabbt och enkelt till ett betalande Guld-medlemskap. Detta är ett perfekt sätt för att först hitta någon som intresserar dig innan du börjar betala och skulle du inte hitta någon så kostar det dig heller inget.

Till din hjälp för att hitta din nya sexkontakt eller nya kärleksrelation har du en mängd funktioner som ex. en avancerad sökfunktion som hittar den du söker, chat-funktion, video-funktion och så kan du se och lägga upp fotoalbum och videofilmer. Allt för att underlätta ditt sökande och för att öka sannoliketen att du hittar den rätte.

För att lyckas bra med nätdejting krävs det att du jobbar lite extra på det och något som du alltid bör göra är att skriva en bra profiltext om dig själv. Skriv ex. lite om dig själv, vad du tycker om och vad du söker i en framtida partner. Lägg sedan till lite bilder på dig själv och en eller flera videofilmer så kommer sannolikheten att du hittar den rätte att öka markant.

Så vad väntar du på? Har du tur kanske det är ikväll som du hittar din nya sexkontakt eller stora kärlek – det finns alltid någon för oss alla där ute!

Lycka till med ditt sökande och dejtandet!

 

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. kalle

  hej jag är kille på 37år bor västragörtaland sakbar att få trefa en söt kvinna o på ha sergöstförholande hita på roliga saker tillsammans jag tycker om att myssa soffan se på film gå på bio i bland prominera åka non stans jag är den snällaste som fins jag har assistenter dygnet runt jag har verklsamhets jobb jag vill ha non carmig rolig söt non att prata med vara tillsammans flyta i hopp non att trivas med hela tiden jag vill även ha henne mejladrss hennes mobilnummer jag är singel saknar verkligen son brevid min sida

 2. Sam

  Hej!
  Jag är en frisk gay man, passiv, 34 år, ser bra ut, 178, 95 k.
  Jag har bra arbete, stabilt liv.
  Söker en top gay för sex kontakt eller mer.

  1. Kingsley

   Hej
   Jag är bi och 33.Jag skulle vilja träffa dig

 3. Lina

  Hej,
  Jag är en lesbisk tjej som vill börja nosa på någon slags dejting igen.
  35år, 160cm, 50kg.

Kommentera