«

»

Dejtingsidan för vegetarianer

Veggieflirt dejting för vegetarianer.

Veggieflirt dejting för vegetarianer.

Många män och kvinnor har valt att sluta äta kött/fisk och helt enkelt blivit vegetarianer. Det är en livsstil som många anser vara mer hälsosam men även en livsstil som kanske inte passar alla. Här kommer nätdejting in som ett perfekt hjälpmedel att hitta din nya kärlekspartner eller bara någon att bli vän med.

Veggieflirt är den internationella dejtingsidan som är uteslutande till för alla vegetarianer som söker någon som har samma livsstil. Bli medlem här och du kan vara säker på att de flesta har samma tankar och smak som du vad gäller mat och lisstil. Denna dejtingsida har tusentals medlemmar i Sverige men även runt om i hela världen så det finns säkert någon partner som kan passa just dig.

Det kostar inget att bli medlem hos Veggieflirt utan du behöver bara betala när du vill kunna prata med någon intressent person. Detta är ett perfekt sätt att testa på och skulle du mot förmodan inte hitta någon så kostar det dig inget heller.

Som alltid gäller det att skriva en bra profil om dig själv för att hitta din nya partner och det viktigaste tycker jag är att du bör skriva så nära sanningen om dig själv som möjligt då risken är alltid stor att din nya partner kommer att få reda på saker senare vilket vore olyckligt. Skriv om vem du är, vad du tycker om, dina sportintressen (om du har några),  vad du brukar göra på fritiden samt vad du söker en partner.

Ännu viktigare är såklart att lägga upp flera bilder på dig själv som visar dig på ett glatt humör och visar vem du är. Börja inte photoshoppa bilderna och försöka förbättra dem mer än vad de är för din framtida dejt kommer nog att märka det vid första dejten. Ta gärna hjälp av en kompis eller någon bekant och för guds skull ta inte en selphie då dessa har en tendens att inte bli så särskilt bra.

Så ta fram en knaprig morot eller liknande, bli medlem redan idag, skriv din profil och börja leta. Vem vet, kanske är det idag som du hittar din nya stora kärlek!

Lycka till med dejtingen och skriv gärna en kommentar

Kommentera