«

»

Fixa bättre bilder till din profil

Första dejten Jag har sett många olika profiler i dejting sidor under de år jag har hållit på med nätdejting och det förvånar mig fortfarande att den största majoriteten av bilderna är väldigt dåliga. Missta mig inte, självklart ska inte bilderna se bättre ut än hur du verkligen ser ut men lika självklart ska bilden inte se sämre ut. Ta hjälp av någon kompis eller bekant som kanske har lite mer kamera vana och ta bilden med en vanlig digital kamera eller systemkamera. Använd inte en mobilkamera då det lätt kan bli lite sämre bilder. Försök snygga till dig lite men kanske inte allt för mycket. Försök istället visa upp hur du ser ut i normala fall när du går ut på en dejt.

Bakgrunden är något som man också borde tänka lite extra på. En tråkig bakgrund ser aldrig så roligt ut utan försök hitta en bättre bakgrund som ex framför en strand, solnedgång, fin byggnad, trädgård osv. Bakgrunden kan gärna vara något som har med dig personligen att göra. En vit bakgrund kan ibland vara frestande men det blir för det mesta stela bilder och kräver lite mer av fotografen.

Så ta nu en stressfri dag och ha en kul dag med fotograferingen! Det tar lite tid i anspråk men det är guld värt för att hitta din nya partner och kärlek.

Lycka till med din dejting!

Ps: de flesta dejting sidorna tillåter att du lägger upp fler bilder så använd den bästa bilden och lägg även upp 3-5 av de bilder som du tycker ser bra ut.

Kommentera