«

»

Hitta en dejtingpartner innan sommar semestern

Träffa singlar nära dig!

Träffa singlar nära dig!

Semestern närmar sig med stormsteg och det när nog dags att börja planera en eventuell resa eller att göra något annat skoj mer lokalt. Självklart är det kul att göra detta med någon bekant eller kompis men det är 100 gånger roligare att göra det med en partner som man tycker om och älskar.

Du kanske tänker – Hur ska jag hinna hitta en partner på bara några veckor?

Mitt svar är att det kan såklart vara lite svårt men det går och speciellt med dagens hypersnabba digitala värld och online dejting så går det helt klart. Det gäller bara att börja direkt och inte vänta mer, sätt dig ner och skapa ett gratis konto hos ex. Match.com eller någon annan dejtingsida som passar dig bättre. Något jag har lärt mig med online dejting är att det finns alltid någon som passar just dig och som har liknande intressen – det gäller bara att söka och inte ge upp.

Längre ner kommer jag att lista några andra dejtingsidor som er som vill lite mer nischade dejtingsidor.

Dejting profil

När du har skapat ditt gratis konto är det viktigt att du fyller i så mycket som möjligt i din profil och berättar mer om dig själv. Skriv ex. vad du arbetar med / studerar och vad du tycker om att göra i din fritid. Jag tycker att det är viktigt att du inte skönmålar din profil allt för mycket då tanken är ju såklart att du ska träffa din nya partner / kärlek och då är det inte så bra att starta er relation genom att ljuga och / eller skriva något felaktigt.

Skriv även vad du söker hos din framtida partner och vad dina planer är med er nya relation som ex. bestående vänskap, romantiskt partnerskap, äktenskap, starta familj tillsammans, någon att ha kul med osv. Vi har alla olika önskemål så var redan här ärlig med vad du söker. Ju ärligare du är i din profil beskrivning desto snabbare och lättare kommer du att hitta just den partner som passar dig bäst.

Sist men inte minst skriv gärna med lite humor och bjud av dig själv. De flesta av oss älskar humor så det skadar inte att börja med det redan innan ni börjar kommunicera med varandra.

Profilbild

Lika viktigt som en bra profil text så är en bra profilbild kanske viktigast av allt då det är detta som syns först och störst när dina potentiella partners söker. Bilden bör visa dig på ett bra men även ärligt sätt så anlita inte någon proffsfotograf som redigerar och fixar bilden. Detta kommer bara att ge dig problem när ni går ut på första dejten och du måste förklara varför du ser helt annorlunda ut än på profilbilden.

Nöj dig inte bara med en bild utan lägg upp minst 5 bilder som visar hur du ser ut vardagligt men även när du exempelvis går ut på fest, tränar eller något annat roligt.

Läs gärna en av mina andra artiklar om profilbild: http://dejtingguide.nu/fixa-battre-bilder-till-din-profil/

Sök en dejt

Nu har du kommit så långt att det är dags att söka upp en dejt som passar just dig. Match.com har ett enkelt söksystem där du kan söka efter de kriterier som du anser att din framtida partner bör ha gemensamt med dg. Du kommer nog att hitta hundratals om inte tusentals så lägg på fler kriterier för att minska antalet.

När du har hittat den eller dom du söker är det dags att ta kontakt med personen.

Skriv meddelanden

När du har kommit så här långt är det dags att uppgradera ditt konto till ett betalande konto så att du kan skicka meddelanden till din framtida dejt. Detta är ett bra sätt att leta runt och hittar du någon intressent betalar du en liten slant men hittar du ingen så har det inte kostat dig något förutom tiden.

När du skriver ett meddelande kan det vara smart att skriva lite mer än bara ”hej”, ”hur är läget” eller något liknande då dessa meddelanden kommer med största sannolikhet att slängas. Skriv istället kort om varför du mailar just denna person och vad du tyckte om, vilka intressen ni har gemensamt och att du ex. är intresserad av gå ut på en dejt för lära känna varandra bättre.

Får du ett svar så har du kommit väldigt långt och efter några meddelanden fram och tillbaka kan en dejt vara verklighet. Män behöver nog skicka meddelanden till ett större antal kvinnor då kvinnor har en tendens att inte behöva ta första initiativet utan får för det mesta många meddelanden bara pga sin profil.

Första dejten

Fösta dejten bör vara något enkelt, inte för dyrt och bör inte ta allt för lång tid som ex. en fika i ett romantiskt kafé. På detta sätt kan ni tillsammans snabbt se om ni passar ihop eller inte. Om du tycker att ni passar bra ihop och har roligt tillsammans så rekommenderar jag dig att ni bestämmer nästa dejt under slutet av nästa dejt. Tycker din framtida partner om dig borde det inte vara några problem att planera en ny dejt redan under första dejten. Håll såklart kontakten under tiden via ex. SMS, Messenger m.m.

Då du ha lite bråttom att hitta en dejt innan sommaren rekommenderar jag dig att planera flera dejter med olika personer direkt då sannolikheten att ni inte passar ändå är ganska stor så det är bra att ha flera potentiella samtidigt.

Nischade dejtingsidor

Förutom Match.com finns det många andra nischade dejtingsidor som kan passa dig som söker partners som kan vara svåra att hitta hos de större dejtingsidorna. Så här kommer förslag på dejtingsidor som kan passa dig.

singlarmedbarn.se – är dejtingsidan för alla singel föräldrar som söker en ny partner / älskare som är i samma situation. Ni har båda barn och är ensamstående och ni vet båda hur stressigt och tidskrävande detta kan vara och har förståelse för varandras vardags situation. Men tid kan man ju alltid hitta här och var och det är här nätdejting kommer – sparar tid och hjälper dig att hitta rätt person att dela livet med och speciellt dela era barn med.

bbwdate.se – dejtingsidan för alla lite mulligare män och kvinnor som söker partners med liknande intressen för dejt eller långsiktig relation.

hdate.se – är samlingsplatsen för alla handikappade och män och kvinnor med funktionshinder som söker ett förhållande eller kärleks relation.

 

 

 

1 kommentar

  1. Virtual Private Servers

    Sommar, sol och semester. Ja, m nga jobbar nu sina sista arbetsdagar innan det r dags att ta ledigt. Men oavsett om du ska tillbringa sommaren i Sverige eller ka utomlands finns det n gra viktiga saker att t nka p . H r r 15 saker du m ste fixa innan du tar semester!

Kommentera